Ambassadeurs JBN Fryslân

marco-hooglandMarco Hoogland

http://hooglandsubsidieadvies.nl/ 

Direct na mijn eerste JBN avond werd ik gevraagd om als secretaris in het bestuur te komen. Dat heb ik met beide handen aangegrepen. Hierdoor heb ik gelijk de JBN-leden en veel andere ondernemers leren kennen. Leerzaam waren de avonden die werden georganiseerd met steeds wisselende thema’s over marketing, presentatietechnieken en de big 5 for live. De zomeruitjes waren ook erg gezellig: de solexrace in het Rijsterbos, het praamvaren in Leeuwarden (incl. hoosbui) en het zeilen op de Waddenzee met prachtig weer. Ik raad iedereen dit leuke netwerk van harte aan.


Rina ruiter Ambassadeur

Rina Ruiter
http://deondernemersspiegel.nl/

Als voormalig bestuurslid van JBN en vanuit mijn werk als ondernemerscoach draag ik JBN een zeer warm hart toe. Dit netwerk steekt voor mij met kop en schouders uit boven de vele andere netwerkclubs. De (altijd leuke en leerzame) activiteiten vinden plaats op zeer unieke locaties in Friesland en daarnaast is de sfeer altijd erg gemoedelijk. Kortom een aanrader voor iedere ondernemer; of je nu startend of gevestigd ondernemer bent!


Ambassadeur EvelienEvelien Walstra
Gemeente Leeuwarden