Ben jij blauw, rood, geel of groen?

Lieke Bakker Geen categorie

Dinsdagavond 17 januari jl. waren we in Heerenveen te gast in de sfeervolle croissanterie van Baudy Kooi en Lotte Romkes.

Croissanterie de Premier

depremier.nl

Na een ontspannen ontvangst met koffie, thee en lekkernijen verzorgde onze voorzitter Gé Bouma een duidelijke inleiding met een glimlach.

Ze vestigde kort maar krachtig onze aandacht op de volgende 2 netwerkbijeenkomsten in februari en maart en ze riep ons op om dit jaar zo veel mogelijk introducés mee te nemen.

Daarna echter werden we door Dorothea Piek van Buro Goeie Grond behoorlijk aan het denken gezet over onszelf met behulp van de Grondkleur Methodiek.

Buro Goeie Grond

burogoeiegrond.nl

Uiteraard ging dit wel gepaard met af en toe een grapje en een oneliner, zoals Dorothea dat kan, maar aan het eind van haar workshop ging ze uitgebreid in op de individuele resultaten en heeft ze grondig uitgelegd wat je resultaat betekent en wat je ermee kan en niet zo goed kan.

De mensen die meer inzicht in zichzelf en ook in anderen hebben gekregen zijn: Chantal Akkus, Lieke Bakker, Gé Bouma, Frans van Dongen, Marco Goossens, Jildau de Groot, Jan Tjerk Nagel, Yorinca Tijsma en Carla van der Veen.

Het naborrelen was natuurlijk, zoals altijd, heel gezellig.