Lezing en workshop Presenteren door Jan-Dirk van Ravesteijn én Kerstborrel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
13/12/2017
19:45 - 22:30

iCal Google Calendar

Locatie
Kleintheater De vier Pelikanen
Tweebaksmarkt 48
Leeuwarden

Categorieën

Vind jij presenteren ook zo lastig? Kom dan op 13 december 2017 naar de lezing van Jan-Dirk van Ravesteijn. In zijn eigen Kleintheater De vier Pelikanen geeft Jan-Dirk je handvatten voor Presenteren en Tekst. Ook krijg je een workshop Toegepaste Marketing. Aansluitend houden wij onze jaarlijkse Kerstborrel!

Jan Dirk van Ravesteijn schrijft, musiceert, acteert, zingt, regisseert en produceert. Hij is onder andere initiatiefnemer van de ondernemersclub De club zonder stropdas. Hij begeleidt studentenbedrijven voor Stenden University en hij is directeur van
Kleintheater De vier Pelikanen. Op 22 maart jl ontving hij ‘De Het’, de stimuleringsprijs voor het Cultureel Ondernemerschap. Hier een filmpje, waarin hij ‘De Het’ aanprijst.

Deze JBN-bijeenkomst mag je dus niet missen!

PARKEERGELEGENHEID
Nabij locatie

PROGRAMMA
19.45 uur Inloop
20.00 uur Ontvangst
20.15 uur Lezing en Workshop “toegepaste marketing”
21.30 uur Kerstborrel

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden tot 11 december 2017 via deze link. Er opent zich een Google formulier.
Ken je een ondernemer die graag een keertje sfeer wil proeven? Natuurlijk is dat mogelijk! Prospects mogen altijd en zo vaak ze willen langs komen. De kosten zijn € 25,- per keer d.m.v. een factuur. Bij een lidmaatschap worden deze kosten in mindering gebracht. Prospects kunnen zich ook aanmelden via dezelfde link.